Uw opkoper van winkelrestanten, oude voorraad, kleding en veel meer!

De familie van Dalen is al vanaf de jaren 60 actief in het opkopen van textiel en schoenen en het verkopen cq ex porteren daarvan. Inkoop in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland verkoop c.q. export Afrika, Oostblok dit geld voor de merken die hun label niet meer willen terug zien in Europa. Daarnaast hebben wij als opkoper ook een zeer groot afzetgebied onder de Benelux. Waardoor wij dagelijks bezig zijn met het opkopen van textiel en schoenen. Kleine partijen, maar ook grote partijen kopen wij op. En wij beschikken over genoeg magazijnruimte om deze zelf op te slaan.

Internationale afzetmarkt

Uit ervaring weten wij dat de (door)verkoop van merkgoederen soms gevoelig kan liggen. Wij gaan hier professioneel mee om en maken desgewenst duidelijke afspraken over waar en hoe de producten verkocht worden (wij hebben ook buiten Nederland en buiten West-Europa een groot afzetgebied (Oostblok, Afrika)).

Helder zaken doen met een correcte afhandeling

U kunt verzekerd zijn van een concurrerende en gunstige prijs. Opkoper Van Dalen Jr. rekent desgewenst contant met u af en neemt de goederen meteen mee (als dat qua omvang mogelijk is). Zo creëert u direct ruimte. Wij staan voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

Over Opkoper Van Dalen Jr.

Opkoper van Dalen Jr. (“Appie”) leerde het vak van zijn vader. Onderhand is hij al vele jaren actief als betrouwbaar en professioneel opkoper en heeft hij een breed netwerk opgebouwd, in Nederland en daarbuiten. Wij werken veel met vaste winkeliers en bedrijven die ons hun restanten aanbieden. Opkoper A.A. van Dalen junior is inmiddels de 3e generatie en richt zich vooral op de exclusievere mode zaken en merken. Maar midden segment kopen wij uiteraard ook op. Mocht u geïnteresseerd zijn in het verkopen van uw oude winkelvoorraad. Neem gerust contact op met van Dalen om te zien of uw voorraad opgekocht kan worden.

Altijd geïnteresseerd in het opkopen van grote partijen

Van Dalen opkoper heeft altijd interesse in het opkopen van grote partijen kleding, zoals overtollige voorraden, restpartijen, oude collecties en/of missproducties. Van Dalen heeft hierin veel ervaring en koopt met grote regelmaat kleding van grote, bekende organisaties uit binnen- en buitenland op. Als u kleding, van kinderkleding tot merkkleding, wilt laten opkopen, is van Dalen dé partij voor u. Wij kopen alleen nieuwe kleding op.