Voor ons is geen voorraad te groot of te gek!

U gaat stoppen met uw onderneming of bedrijf en wilt van uw overgebleven voorraad af. Hiervoor kunt u terecht bij opkopers A.A van Dalen. Voor ons is geen voorraad te groot of te gek. Als verkopende partij profiteert u van vele voordelen bij van Dalen opkopers.

Restanten verkopen

Van Dalen heeft altijd interesse in het opkopen van restanten, zoals incourante voorraad, restpartijen, misproducties, B-producten of restanten als gevolg van productwijzigingen. Van Dalen heeft hierin veel ervaring en koopt met grote regelmaat restanten van grote organisaties uit binnen- en buitenland. U kunt behalve uw voorraad restanten verkopen, bij van dalen ook terecht voor de verkoop van:

  • Monstercollecties
  • Magazijnvoorraad
  • Overproductie voorraad

Uw restanten uit handen door van Dalen Opkoper

Van Dalen neemt werk uit handen en biedt een totaalpakket aan diensten.

Opkoper A.A. van Dalen jr.:

  • koopt alles in één keer voor eigen rekening en risico;
  • verkoopt goederen indien gewenst buiten Nederland/E.U.;
  • werkt discreet en vertrouwelijk;
  • beschikt over een specialistisch team dat snel te werk gaat;
  • brengt geen onverwachte kosten in rekening;
  • levert pand en opslagterrein bezemschoon op;
  • kan transport en opslag verzorgen.

Internationale afzetmarkt

Uit ervaring weten wij dat de (door)verkoop van merkgoederen soms gevoelig kan liggen. Wij gaan hier professioneel mee om en maken desgewenst duidelijke afspraken over waar en hoe de producten verkocht worden (wij hebben ook buiten Nederland en buiten West-Europa een groot afzetgebied (Oostblok, Afrika)).

Helder zaken doen met een correcte afhandeling

U kunt verzekerd zijn van een concurrerende en gunstige prijs. Opkoper Van Dalen Jr. rekent desgewenst contant met u af en neemt de goederen meteen mee (als dat qua omvang mogelijk is). Zo creëert u direct ruimte. Wij staan voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

Over Opkoper Van Dalen Jr.

Opkoper van Dalen Jr. (“Appie”) leerde het vak van zijn vader. Onderhand is hij al vele jaren actief als betrouwbaar en professioneel opkoper en heeft hij een breed netwerk opgebouwd, in Nederland en daarbuiten. Wij werken veel met vaste winkeliers en bedrijven die ons hun restanten aanbieden. Opkoper A.A. van Dalen junior is inmiddels de 3e generatie en richt zich vooral op de exclusievere mode zaken en merken. Maar midden segment kopen wij uiteraard ook op. Mocht u geïnteresseerd zijn in het verkopen van uw oude winkelvoorraad. Neem gerust contact op met van Dalen om te zien of uw voorraad opgekocht kan worden.

Altijd geïnteresseerd in het opkopen van grote partijen

Van Dalen opkoper heeft altijd interesse in het opkopen van grote partijen kleding, zoals overtollige voorraden, restpartijen, oude collecties en/of missproducties. Van Dalen heeft hierin veel ervaring en koopt met grote regelmaat kleding van grote, bekende organisaties uit binnen- en buitenland op. Als u kleding, van kinderkleding tot merkkleding, wilt laten opkopen, is van Dalen dé partij voor u. Wij kopen alleen nieuwe kleding op.