Opkoper Van Dalen Jr. hét adres voor uw partijen en restanten speelgoed en spellen.

Opkoper Van Dalen Jr. heeft jarenlange ervaring met de inkoop van speelgoed en spellen. Of het nu gaat om overtollige voorraden, (winkel)restanten, retouren, restpartijen, fabrieksrestanten, overproductie, balansopruimingen, B-keusartikelen of monstercollecties; wij zijn voor u het juiste adres.

Wanneer u in het bezit bent van een partij speelgoed of spellen die in de weg ligt aarzel dan niet, maar neem contact op! Opkoper Van Dalen Jr. komt graag langs voor een waardebepaling. Uiteraard helemaal gratis en volledig vrijblijvend. Maak een afspraak, binnen of buiten winkeltijden. Ook in het weekend komen we langs. U kunt verzekerd zijn van een concurrerende en gunstige prijs. Opkoper Van Dalen Jr. rekent desgewenst contant met u af en neemt de goederen zo mogelijk meteen mee. Dan is dat geregeld! Wij staan voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

Opkoper Van Dalen Jr. is geïnteresseerd o.a. in:

  • Alle partijen speelgoed en spellen
  • Speelgoed-/modelauto’s
  • Radiografisch bestuurbaar speelgoed
  • Spellen (gezelschapsspellen, kaartspellen, behendigheidsspellen e.d.)
  • Poppen en toebehoren
  • Pluche en knuffels
  • Baby- en peuterspeelgoed
  • Houten speelgoed
  • Puzzels
  • Overige partijen speelgoed en spellen

Internationale afzetmarkt

Uit ervaring weten wij dat de (door)verkoop van merkartikelen soms gevoelig kan liggen. Wij gaan hier professioneel mee om en maken desgewenst duidelijke afspraken over waar en hoe de producten verkocht worden (wij hebben ook buiten Nederland en buiten West-Europa een groot afzetgebied (Oostblok, Afrika)).

Helder zaken doen met een correcte afhandeling

U kunt verzekerd zijn van een concurrerende en gunstige prijs. Opkoper Van Dalen Jr. rekent desgewenst contant met u af en neemt de goederen meteen mee (als dat qua omvang mogelijk is). Zo creëert u direct ruimte. Wij staan voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

Over Opkoper Van Dalen Jr.

Opkoper Van Dalen Jr. (“Appie”) leerde het vak van zijn vader. Onderhand is hij al vele jaren actief als betrouwbaar en professioneel opkoper en heeft hij een breed netwerk opgebouwd, in Nederland en daarbuiten. Wij werken veel met vaste winkeliers en bedrijven die ons hun restanten aanbieden.

Altijd geïnteresseerd in het opkopen van grote partijen

Van Dalen opkoper heeft altijd interesse in het opkopen van grote partijen speelgoed en spellen, zoals overtollige voorraden, restpartijen, oude collecties en/of missproducties. Van Dalen heeft hierin veel ervaring en koopt met grote regelmaat partijen en restanten van grote, bekende organisaties uit binnen- en buitenland op. Als u speelgoed en spellen, wilt laten opkopen, is van Dalen dé partij voor u.