Opkoper Van Dalen Jr. hét adres voor uw partijen en restanten dameskleding.

Opkoper Van Dalen Jr. is geïnteresseerd in elke partij (ongebruikte) dameskleding. Wij komen bij u langs; door heel Nederland en ongeacht de grootte van uw partij. Met een ruime ervaring met de in- en verkoop van grote en kleine partijen kleding is Opkoper Van Dalen Jr. hét adres voor uw partijen en restanten. Twijfel daarom niet, maar neem contact op. Opkoper Van Dalen Jr. komt graag langs voor een waardebepaling van uw overtollige dameskleding. Uiteraard helemaal gratis en volledig vrijblijvend. Maak een afspraak, binnen of buiten winkeltijden. Ook in het weekend komen we langs.

Opkoper Van Dalen Jr. is geïnteresseerd in:

  • Alle partijen (ongebruikte) dameskleding, schoenen en laarzen
  • Jurken en avondkleding
  • Mantels en damesjassen
  • Sportkleding voor dames
  • Spijkerbroeken (alle kleuren, maten en merken)
  • Stretch broeken (alle kleuren, maten en merken)
  • T-shirts, truien en hemdjes (alle kleuren, maten en merken)
  • Sokken, panty’s en leggings
  • Partijen merkkleding voor dames (o.a. Brunotti, Diesel, DKNY, Dolce & Gabana, Esprit, Gaastra, Guess, Mexx, Miss Sixty, Cars, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Levi’s, Kappa, Calvin Klein, Versace, G-sus, Cars, Jack & Jones etc.)
  • Overige partijen kleding en schoenen voor dames

Internationale afzetmarkt

Uit ervaring weten wij dat de (door)verkoop van merkgoederen soms gevoelig kan liggen. Wij gaan hier professioneel mee om en maken desgewenst duidelijke afspraken over waar en hoe de producten verkocht worden (wij hebben ook buiten Nederland en buiten West-Europa een groot afzetgebied (Oostblok, Afrika)).

Helder zaken doen met een correcte afhandeling

U kunt verzekerd zijn van een concurrerende en gunstige prijs. Opkoper Van Dalen Jr. rekent desgewenst contant met u af en neemt de goederen meteen mee (als dat qua omvang mogelijk is). Zo creëert u direct ruimte. Wij staan voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

Over Opkoper Van Dalen Jr.

Opkoper Van Dalen Jr. (“Appie”) leerde het vak van zijn vader. Onderhand is hij al vele jaren actief als betrouwbaar en professioneel opkoper en heeft hij een breed netwerk opgebouwd, in Nederland en daarbuiten. Wij werken veel met vaste winkeliers en bedrijven die ons hun restanten aanbieden.

Altijd geïnteresseerd in het opkopen van grote partijen

Van Dalen opkoper heeft altijd interesse in het opkopen van grote partijen kleding, zoals overtollige voorraden, restpartijen, oude collecties en/of missproducties. Van Dalen heeft hierin veel ervaring en koopt met grote regelmaat kleding van grote, bekende organisaties uit binnen- en buitenland op. Als u kleding, van kinderkleding tot merkkleding, wilt laten opkopen, is van Dalen dé partij voor u. Wij kopen alleen nieuwe kleding op.