Opkoper Van Dalen Jr. hét adres voor het in- en verkopen van auto’s.

Opkoper Van Dalen Jr. heeft veel ervaring met het in- en verkopen van auto’s. Wij hebben belangstelling voor alle merken auto’s, nieuw of tweedehands. Wij hebben ook ruime ervaring met het professioneel exporteren van voertuigen; we hebben een groot afzetgebied buiten Nederland en buiten West-Europa (Oostblok, Afrika).

Laat uw auto(’s) niet wegroesten, maar neem snel contact op. Opkoper Van Dalen Jr. komt graag langs voor een waardebepaling. Uiteraard helemaal gratis en volledig vrijblijvend. Maak een afspraak, binnen of buiten winkeltijden. Ook in het weekend komen we langs.

U kunt verzekerd zijn van een concurrerende en gunstige prijs. Opkoper Van Dalen Jr. rekent desgewenst contant met u af en neemt het voertuig zo mogelijk meteen mee. Dan is het direct geregeld. Wij staan voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd! 

Over Opkoper Van Dalen Jr.

Opkoper Van Dalen Jr. (“Appie”) leerde het vak van zijn vader. Onderhand is hij al vele jaren actief als betrouwbaar en professioneel opkoper en heeft hij een breed netwerk opgebouwd, in Nederland en daarbuiten. Wij werken veel met vaste winkeliers en bedrijven die ons hun restanten aanbieden.

Zeer groot afzetgebied in de Benelux. Maar Van Dalen Jr. realiseert ook inkopen in de Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook export en verkoop naar Oost-Europa en verschillende landen in Afrika.

Kortom: bij Opkoper Van Dalen Jr. is uw waar in goede handen.
Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!