Opkoper Van Dalen Jr. hét adres voor uw partijen en restanten damesschoenen.

Opkoper Van Dalen Jr. is geïnteresseerd in al uw restanten (ongebruikte) damesschoenen. Grote en kleine partijen, bekende en onbekende merken; alles is welkom.
Wij hebben onder andere belangstelling voor de volgende merken: Birkenstock, Beverly, Blackstone, Converse, Esprit, Gaastra, Geox, K-swiss, Kowalski, Lacoste, Le Coq Sportif, Mexx, Miss Sixty, Replay, Tommy Hilfiger, Ugg, Van Bommel, etc.

Internationale afzetmarkt

Uit ervaring weten wij dat de (door)verkoop van merkgoederen soms gevoelig kan liggen. Wij gaan hier professioneel mee om en maken desgewenst duidelijke afspraken over waar en hoe de producten verkocht worden (wij hebben ook buiten Nederland en buiten West-Europa een groot afzetgebied (Oostblok, Afrika)).

Helder zaken doen met een correcte afhandeling

U kunt verzekerd zijn van een concurrerende en gunstige prijs. Opkoper Van Dalen Jr. rekent desgewenst contant met u af en neemt de goederen meteen mee (als dat qua omvang mogelijk is). Zo creëert u direct ruimte. Wij staan voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

Over Opkoper Van Dalen Jr.

Opkoper Van Dalen Jr. (“Appie”) leerde het vak van zijn vader. Onderhand is hij al vele jaren actief als betrouwbaar en professioneel opkoper en heeft hij een breed netwerk opgebouwd, in Nederland en daarbuiten. Wij werken veel met vaste winkeliers en bedrijven die ons hun restanten aanbieden.

Altijd geïnteresseerd in het opkopen van grote partijen

Van Dalen opkoper heeft altijd interesse in het opkopen van damesschoenen, zoals overtollige voorraden, restpartijen, oude collecties en/of missproducties. Van Dalen heeft hierin veel ervaring en koopt met grote regelmaat damesschoenen van grote, bekende organisaties uit binnen- en buitenland op. Als u damesschoenen wilt laten opkopen dan is van Dalen dé partij voor u.